BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 37 €
TEL: 05 901 0948
BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 37 €
TEL: 05 901 0948
O NAS KONTAKT
close menu
Izberite pakiranje close menu
Dobrodošli v prenovljeni trgovini

Predlogi iskanja

Splošni pogoji poslovanja

Spletna trgovina charly.si je informacijski sistem, namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabniku. Upravlja ga samostojno podjetje INTEGRASPORT d. o. o., Poslovna Cona A10, 4208 Šenčur, v nadaljevanju ponudnik. Uporabnik je oseba, ki uporablja naš sistem, torej kupec v spletni trgovini. Ob registraciji v spletno trgovino obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki ga sam določi, ter geslo, ki ga prav tako izbere sam. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z izpolnjenimi podatki. Po registraciji obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine -posteljnina-hefel.si, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.


Dostopnost informacij


Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

  • identiteta podjetja, podatki za stik;
  • bistvene značilnosti blaga oziroma storitev;
  • pogoji dostave izdelka ali izvršitve storitve;
  • vse cene, jasno in ne dvoumno določene;
  • način plačila in dostave;
  • rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in o pogojih za odstop ter pojasnila o postopku ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o osebi za stik ali o službi za stike s kupci.Kupoprodajna pogodba


Ponudnik uporabniku, ki kupi izdelek iz spletne trgovine, izda račun v pisni obliki. Kupoprodajna pogodba v obliki nakupnega naročila je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in je uporabniku (kupcu) dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu. Kupci lahko zahtevajo kopijo v .pdf formatu preko našega kontaktnega naslova. Kupoprodajna pogodba je sklenjena v slovenskem jeziku.


Načini plačila


V spletni trgovini -charly.si- ponudnik omogoča


  • plačilo po povzetju (velja samo gotovina) z minimalno 30 % avansa
  • 100 % avans,
  • pay pal ali
  • preko sistema plačilnih kartic

Ponudnik izda račun na trajnem mediju (papir), z razčlenitvijo stroškov.Veljavnost ponudbe


Vse cene so v evrih in vključujejo DDV. Ponudnik si pridržuje pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno. Veljajo cene, ki jih uporabnik potrdi ob naročilu v spletni trgovini. Cene, navedene na spletni strani, ne vključujejo stroškov poštnine, razen če ni drugače navedeno.


Veljavnost akcijske ponudbe


Veljavnost akcijske ponudbe je nazorno označena ob samem izdelku s sličico, ki prikazuje izdelek v akciji.


Postopek nakupa, plačilo in prevzem blaga


Kupec doda blago v košarico. V košarici lahko izbere okus ter želeno količino. Pred oddajo naročila pregleda nakupno košarico, izvede morebitne popravke in nadaljuje na blagajno. V tem koraku še enkrat pregleda povzetek naročila, izbere način plačila in dostave ter napiše morebitno opombo ob naročilu.

Po potrditvi nakupa uporabnik prejme elektronsko sporočilo s povzetkom naročenih izdelkov.

Blago je odposlano. O tem ponudnik obvesti kupca po elektronski pošti.

Plačilo naročila po povzetju. Naročeno blago je bilo poslano po pošti kot odkupna pošiljka. Cene, navedene na spletni strani, ne vključujejo poštnine. Ob prevzemu paketa se prav tako zaračunajo stroški bančnega nakazila, in sicer -cenaPostnegaNakazila- EUR.


Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga / vračilo kupnine


Uporabnik ima pravico, da v 14 dneh po prejemu blaga podjetju pisno sporoči odstop od pogodbe, in sicer na kontaktni e-naslov ali izpolni priloženi obrazec za menjavo blaga in ga pošlje na sedež podjetja. Kupec mora nato blago vrniti podjetju v 30 dneh po pisnem sporočilu, s tem da sam krije neposredne stroške vračila. Izdelki morajo biti nerabljeni in nepoškodovani. Priložena mora biti kopija računa. Stroške vračila blaga krije uporabnik. Možnost vračila ne velja za blago, ki je bilo izdelano po natančnih navodilih uporabnika, ki je bilo prilagojeno njegovim posebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo. Možnost vračila ne velja v primeru, da je bila odstranjena originalna embalaža. V primeru da kupec vrne semo del blaga in vrednost nevrnjenega blaga ne preseže 37 eur, se kupcu vrne kupnina za vrnjeno blago zmanjšano za vrednost neobračunane poštnine pri prvotnem naročilu..  Ponudnik vrne celotno kupnino (kupnina s stroški dostave) takoj ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 15 dni od prejema vrnjenega blaga.


Menjava blaga


Uporabnik ima pravico, da v 14 dneh po prejemu pošiljke podjetju pisno sporoči, da mu kupljeno blago ne odgovarja in da ga želi zamenjati za drugo blago, in sicer na kontaktni e-naslov ali izpolni priložen obrazec za menjavo blaga in ga pošlje na sedež podjetja. Kupec mora nato blago vrniti podjetju v 30 dneh po pisnem sporočilu, s tem da sam krije neposredne stroške vračila. Izdelki morajo biti nerabljeni in nepoškodovani. Možnost vračila ne velja za blago, ki je bilo izdelano po natančnih navodilih uporabnika, ki je bilo prilagojeno njegovim posebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo. Priložena mora biti kopija računa. Stroške vračila blaga krije uporabnik. Stroške ponovnega pošiljanja blaga krije ponudnik. Možnost zamenjave blaga ne velja za blago, ki je bilo izdelano po natančnih navodilih uporabnika, ki je bilo prilagojeno njegovim posebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo. Možnost vračila ne velja v primeru, da je bila odstranjena originalna embalaža. Če ponudnik v roku 30 dni od prejema neustreznega blaga ni sposoben dostaviti nadomestnega blaga, mora vrniti vso kupnino.


Napake ob naročanju / vračilo kupnine


Če uporabnik ugotovi, da je ob naročanju navedel napačne podatke, naj jih čim prej sporoči ponudniku. Uporabnik ima pravico, da v 14 dneh po prejemu blaga podjetju pisno sporoči odstop od pogodbe, in sicer na kontaktni e-naslov ali izpolni priložen obrazec za menjavo blaga in ga pošlje na sedež podjetja. Kupec mora nato blago vrniti podjetju v 30 dneh po pisnem sporočilu, s tem da sam krije neposredne stroške vračila. Izdelki morajo biti nerabljeni in nepoškodovani. Priložena mora biti kopija računa. Stroške vračila blaga krije uporabnik. Možnost vračila ne velja za blago, ki je bilo izdelano po natančnih navodilih uporabnika, ki je bilo prilagojeno njegovim posebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo. Ponudnik vrne celotno kupnino (kupnina s stroški dostave) takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 15 dni od prejema vrnjenega blaga.


Dobavni rok


Dobavni rok je označen z navedbo zaloge, DA/NE. Če je izdelek na zalogi, ga uporabnik lahko prevzame v roku 3 delovnih dni od oddaje naročila. Če je za naročeni izdelek rok dobave daljši, ponudnik uporabniku pošlje elektronsko obvestilo o predvidenem možnem roku dobave. Ponudnik si pridržuje pravico, da za določen ali nedoločen čas omeji ali popolnoma ustavi prodajo določenih ali celo vseh izdelkov, za določen ali nedoločen čas omeji dostop do spletne trgovine, da popolnoma ustavi dostop do spletne trgovine ali drugače omeji ali ustavi poslovanje spletne trgovine.


Dostava


Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času. Dostavo opravlja Pošta Slovenije, GLS, Intereuropa.


Plačilo in prevzem blaga


Naročeno blago pošljemo po pošti kot odkupno pošiljko razen v primeru 100 % avansa. Cene blaga, navedene na spletni strani, ne vključujejo stroškov poštnine, razen če je navedeno drugače. Naročeno blago in stroške pošiljanja plačate poštarju ob prevzemu pošiljke. Tveganje za transport prevzame ponudnik. Morebitno poškodbo ali napako glede količine morate ponudniku pisno javiti najkasneje v roku 8 dni od prevzema blaga na njegov e-poštni naslov.


Varnost


Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanje osebnih podatkov, naročil ter plačil. Ponudnik ne prevzema nobene odgovornosti in ne more biti odškodninsko odgovoren za kakršnekoli poškodbe računalniške/strojne opreme ali druge lastnine ter morebitne vnose virusov, ki bi lahko prizadeli uporabnikovo opremo zaradi obiska spletne strani, prenosov besedil, slik, podatkov ter video in avdio zapisov. Uporabnik je prav tako sam odgovoren za varovanje svojih uporabniških podatkov in gesla. Uporabnik jamči za točnost in resničnost vseh posredovanih podatkov ter ponudniku odgovarja za morebitno nastalo škodo zaradi posredovanja netočnih in neresničnih podatkov.


Pravica do zasebnosti


Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004), Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEK, Ur. list RS, št. 43/2004) in zakonom o zavarovalništvu. Vsi podatki, pridobljeni s spletne strani -domenaStrani-, bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostalo potrebno komunikacijo.


Komunikacija


Reklamna elektronska sporočila morajo biti jasno in nedvoumno označena kot reklamna sporočila, pošiljatelj pa jasno razviden. Željo uporabnika, da ne želi prejemati reklamnih sporočil, bo ponudnik brezpogojno upošteval.


Odveza odgovornosti


Spletna trgovina -charly.si- se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na spletni strani. Kljub temu pa se lahko lastnosti izdelkov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudniku ne uspe pravočasno popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega izdelka. Vse fotografije so zgolj simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Za tipkarske napake ne odgovarjamo.


Pritožbe in spori


Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo po elektronski pošti ali po klasični pošti na naslov:


INTEGRASPORT d. o. o.

Struževo 3
4000 Kranj


www.charly.si


Ponudnik mora v 5 dneh potrditi, da je prejel pritožbo, sporočiti uporabniku, kako dolgo jo bo obravnaval, in ga vseskozi obveščati o poteku postopka. Ponudnik si po najboljših močeh prizadeva, da se morebitni spori rešijo sporazumno, sicer pa je zanje pristojno sodišče v kraju sedeža podjetja.

free-delivery

Brezplačna dostava nad 37,00 €

diamond

Vrhunska kakovost premium izdelki

lock

Kriptirani podatki varno plačilo